AdvokatWatch

Revisorer afviser at byde ind på kuratorpanel

Der er stor risiko for, at det er spild af tid for revisionsvirksomheder at søge om at komme i Gældsstyrelsens kuratorpanel, mener FSR - danske revisorer, der ikke anbefaler sine medlemmer at bruge krudt på det.

Camilla Hesselby, faglig direktør i FSR - danske revisorer, mener, det er spild af tid for revisorer at forsøge at få plads i Gældsstyrelsens kuratorpanel. | Foto: FSR - danske revisorer / PR

Revisionsvirksomhederne står på spring for at få en del af advokaternes kuratormarked, men FSR - danske revisorer afviser alligevel at forsøge at få foden i døren hos Gældsstyrelsen, der nu åbner for ny ansøgningsrunde til sit kuratorpanel.

"Vi vil ikke som forening gå ind og anbefale vores medlemmer at søge ind på et område, hvor man helt åbenlyst skal være advokat for at søge. Det skulle i givet fald alene være for at udfordre præmissen, og der vil være stor risiko for, at det er spild af tid for en revisionsvirksomhed," udtaler Camilla Hesselby, faglig direktør i FSR - danske revisorer, i en skriftlig kommentar til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier