AdvokatWatch

Accuras partnerrov efterlader afpillet energiområde hos Bech-Bruun

Knap halvdelen af Bech-Bruuns partnere på energiområdet forlader advokatfirmaet til fordel for Accura. Det påvirker dog ikke retningen og strategien, lyder det fra Bech-Bruun-chef.

Tre ud af otte partnere inden for energi og forsyning forlader Bech-Bruun. | Foto: Siemens Gamesa/Paul-Langrock.de Agentur Zenit +49 172 3120 333 foto@paul-langrock.de

Det er nogle af de bærende grene på Bech-Bruuns område for vedvarende energi, der ved udgangen af året knækker af advokatfirmaet for i stedet at vokse ud hos Accura.

De tre partnere Peter Østergaard Nielsen, Jakob Østervang og Anders Hørlyck Jensen har således i høj grad drevet energiområdet de seneste år, hvor Bech-Bruun blandt andet har åbnet kontor i New York, ligesom advokatfirmaet tidligere har meldt ud, at et kontor i Asien var lige på trapperne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier