AdvokatWatch

Danske Advokater efter Accuras konkurrent-overhaling: "Udtryk for sund konkurrence"

Accura formåede at overhale flere store advokatfirmaer på omsætning sidste år efter at have gaflet flere partnere fra konkurrenterne. Eksemplet er et udtryk for god mobilitet, lyder det fra Danske Advokater, der modsætter sig konklusion fra Konkurrencerådet.

"Jeg mener ikke, man kan drage den konklusion, Konkurrencerådet i sin rapport drager på mobiliteten," siger adm. direktør i Danske Advokater, Paul Mollerup, og hentyder til advokatmarkedet i 2020. | Foto: PR/Danske Advokater

Når et større advokatfirma som Accura kan hente arbejdskraft fra konkurrenter og overhale to større advokatfirmaer på omsætning i løbet af ét år, er det et udtryk for "sund konkurrence" på advokatmarkedet.

Sådan lyder det fra Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, efter AdvokatWatch har gennemgået de største advokatfirmaers regnskabstal for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier