AdvokatWatch

Horten hyret til whistleblowerordning efter borgmesterskandale

Efter skandalerne om tidligere borgmester Jacob Bjerregaard (S) etablerer Fredericia Kommune nu en whistleblowerordning, som Horten har vundet efter budkrig.

Horten var sammen med et andet advokatfirma i spil til at skulle stå for Fredericias kommende whistleblowerordning. | Foto: PR

Fredericia Kommune lancerer efter sommerferien en whistleblowerordning, som Horten skal stå for, skriver Fyens Stiftstidende.

Det sker i kølvandet på skandalerne omkring den nu tidligere borgmester i kommunen Jacob Bjerregaard (S), hvor Horten også var involveret, da firmaet lavede en advokatundersøgelse af blandt andet borgmesterens køb af en byggegrund og hans forhold til en nu fyret kommunaldirektør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier