AdvokatWatch

Førende advokathuse udfordrer branchens nej til liberalisering

Topchefen i advokatfirmaet Lundgrens er åben for at lade andre end jurister komme ind på advokaternes monopol. Gorrissen Federspiel afviser heller ikke liberalisering, men det gør advokaternes brancheorganisationer.

Bestyrelsesformand i advokatfirmaet Lundgrens mener ikke, at branchen kan blive ved med at fastholde et de facto-monopol med ejerbegrænsningen og opfordrer til at hive plastret af på én gang. | Foto: PR

Mens advokaternes brancheorganisationer kæmper med næb og kløer for at holde fast i advokatstandens privilegier, er partnere i flere af landets førende advokathuse klar til at bryde monopolet.

Branchen kan lige så godt gå ind i en dialog om at afregulere erhvervet på en kontrolleret facon, mener den øverste leder af et af landets store advokatfirmaer, Lundgrens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier