AdvokatWatch

Advokatrådet øger internationalt fokus med ny strategi

Internationale dagsordener kan påvirke danske advokaters arbejde, mener Advokatrådet, der derfor henter nye medlemmer til internationalt udvalg og justerer strategien.

Advokatrådets internationale udvalg får fire nye medlemmer og en ny strategi. | Foto: Google Maps

Der er fire nye medlemmer på plads i Advokatrådets internationale udvalg, hvor strategien samtidig bliver justeret, så "udvalget i højere grad skal spotte og påvirke de internationale initiativer, der kan påvirke de danske advokaters arbejde", skriver Advokatsamfundet på sin hjemmeside.

"Vi har gennem en længere periode konstateret, at de internationale dagsordener og initiativer, der ultimativt kan påvirke advokaters dagligdag samt Advokatsamfundets opgaver, bliver flere og flere," udtaler udvalgets formand, Randi Bach Poulsen, der er advokat og tidligere ledende partner hos Bech-Bruun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier