AdvokatWatch

Advokatuddannelsen starter op igen efter coronanedlukning

Efter flere måneder med udskudte kurser på grund af coronarestriktionerne er Advokatsamfundet nu klar til at sætte advokater på skolebænken igen.

Advokatsamfundet åbner igen for kurser med fysisk fremmøde. | Foto: Google Maps

Advokater kan snart igen sætte sig til rette på skolebænken, efter stigende smittetal i december fik Advokatsamfundet til at lukke ned for kursusaktiviteten.

Men efter flere måneders nedlukning mener Advokatsamfundet nu, at det er forsvarligt at afholde kurser med fysisk fremmøde igen.

"Da myndighederne har sænket risikoniveauet i Region Hovedstaden til niveau fire samt risikoniveauet i hele landet til niveau tre, har Advokatsamfundet besluttet at genoptage afviklingen af kurserne på advokatuddannelsen fra og med uge 16," skriver Advokatsamfundet på sin hjemmeside.

De første kurser, der vil blive afviklet, er kurserne 19.-21. april 2021 i henholdsvis Aarhus, Roskilde og Køge.

Kurserne vil blive afholdt på en måde, så alle retningslinjer fra myndighederne bliver overholdt, skriver Advokatsamfundet, der samtidig kraftigt opfordrer kursister og undervisere til at blive coronatestet inden kursusstart.

Ud over kurserne vil Advokatsamfundet også gennemføre retssagsprøven i en fiktiv sag 26. april 2021.

Bred aftale om langsigtet genåbning på plads

Advokatsamfundet aflyser flere kurser på grund af corona

Advokaters uddannelse bliver igen ramt af forlængede restriktioner

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Diversitetsdebatten prægede spalterne i denne uge, hvor en rundspørge viste spirende mangfoldighedskrav blandt advokaternes største klienter. Derudover bød ugen på flere regnskaber, ligesom retssag i kølvandet på Bech-Bruuns udbytterådgivning gik i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier