AdvokatWatch

Advokaters uddannelse bliver igen ramt af forlængede restriktioner

Efter statsministerens udmelding om en forlængelse af de nuværende coronarestriktioner bliver advokatuddannelsen igen ramt.

Advokatsamfundet må igen udskyde kurser på advokatuddannelsen på grund af coronarestriktioner. | Foto: Google Maps

Samfundet forbliver lukket indtil 28. februar. Det står klart efter regeringens seneste pressemøde, og det kommer endnu engang til at ramme advokatuddannelsen, skriver Advokatsamfundet på sin hjemmeside.

Kurserne på uddannelsen fra 8. til og med 10. februar aflyses. De skulle have fundet sted i Roskilde, Aarhus, Køge og Sorø.

"Advokatsamfundet forventer, at kurserne fra og med 1. marts 2021 kan afvikles som planlagt. Kursisterne på disse hold vil få direkte besked, hvis disse kurser også må aflyses," skriver Advokatsamfundet.

Dertil bliver alle fysiske tilsynsbesøg frem til 28. februar forsøgt ændret til online-tilsyn. De tilsyn, der ikke kan omlægges, vil blive udskudt. De berørte vil få besked.

Forlængede restriktioner rammer kurser og retssagsprøve

Corona rammer advokaters uddannelse og tilsyn 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier