AdvokatWatch

Aalborg-firma løfter bruttofortjenesten i 2020

Bruttofortjenesten steg med ca. 13 pct. i 2020 hos det aalborgensiske advokatfirma Vingaardshus, viser nyt regnskab.

Hos Vingaardshus er man tilfreds med 2020-regnskabet, men partner Peter Lau Lauritzen afviser at kommentere yderligere, siger han til AdvokatWatch. | Foto: Louise Dybbro/Blue Room Productions

Advokatfirmaet Vingaardshus løftede sidste år bruttofortjenesten, viser advokatfirmaets årsregnskab fra 2020, som netop er landet.

Her steg bruttofortjenesten med ca. 13 pct. og endte på knap 41 mio. kr. mod 36 mio. kr. i 2019. Vingaardshus landede for året et resultat på 1,8 mio. kr., ligesom advokatfirmaet også gjorde i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier