AdvokatWatch

Medie: Advokat fjernet som kurator efter tætte forbindelser til ombrust revisor

En fynsk revisor har haft forbindelser til en advokat, der nu er fjernet som kurator for to konkursboer i en sag om aarhusianske webshopbagmænds mange konkurser. Det skriver Berlingske.

Myposture, Mymuscle, Smilebright, Copenhagen Hair, Copenhagen Lashes og Skintek er blot en del af de involverede webshops. I dag er flere selskaber bag forretningerne sendt i konkurs af bagmændene, hvor revisor Johnny Hast Hansen blev tilknyttet kort inden. | Foto: Colourbox

En aarhusiansk webshopkarrusel drevet af flere bagmænd har efterladt flere konkurser, ubetalte millionregninger og beskyldninger fra kunder om bedrageri og ulovlig markedsføring.

Nu skriver Berlingske på baggrund af research, at revisor Johnny Hast Hansen og hans selskab Revisionsfirmaet Danmark har spillet en rolle i flere af konkurserne i de aarhusianske bagmænds webshopkarruseller gennem skiftende navne, adresser og tætte samarbejdspartnere.

Han skulle også have arbejdet tæt sammen med advokat Khuram Riaz Ahmed, der nu er blevet fjernet som kurator fra to konkursboer med relation til bagmændene i den omtalte sag, skriver mediet.

DR-programmet Pengejægerne har tidligere gennem en aktindsigt i en telefonaflytning af Johnny Hast Hansen beskrevet, hvordan revisoren råder en tiltalt i en sag til at benytte Khuram Riaz Ahmed som advokat, lyder det blandt andet.

I dag er Kammeradvokatens bestyrelsesformand, Boris Frederiksen, blevet indsat som kurator i de konkursboer, som Khuram Riaz Ahmed blev afsat fra.

Gældsstyrelsen kasserer kurator i konkursbo og udpeger i stedet Boris Frederiksen  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier