AdvokatWatch

Skattespecialister krydser klinger med store advokatfirmaer: "Konkurrencen er hård"

Høj specialisering er nøglen til de tungeste kunder for skattespecialistfirmaet Corit, der tager kampen op mod de største advokat- og revisionshuse. Flere har forsøgt at opsluge firmaet, fortæller ejer, der dog afviser bejlerne for at have tid til skattenørderi.

"Vi appellerer til toppen af erhvervslivet," siger Jakob Bundgaard, ejer og stifter af skattespecialistfirmaet Corit. | Foto: PR

Morgenen er gået med at grave sig ned i en ph.d.-afhandling, da Jakob Bundgaard, ejer og stifter af skattespecialistfirmaet Corit, tager sig tid til en snak med AdvokatWatch om forretningen og det årsregnskab, Corit netop har offentliggjort.

Corit går benhårdt efter de største virksomheder både herhjemme og internationalt, men der skal alligevel være plads til at dyrke det akademiske, fortæller han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier