AdvokatWatch

DLA Piper skruer op for legaltech: "Vi er klar til at tage den medicin, som vi prædiker"

Skubbet godt på vej af coronakrisen har advokatfirmaet DLA Piper valgt at øge indsatsen på området legaltech. Det betyder blandt andet, at advokathuset nu jagter den rette profil, der skal stå for at lede legaltech-projekter.

"Hvis man har en ambition om at være et ledende advokatfirma, skal digitalisering og udnyttelse af nye teknologier være højt på dagsordenen," siger Martin Lavesen, ledende partner i DLA Piper. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Legaltech har længe været genstand for stor opmærksomhed og diskussion i den danske advokatbranche. Nogle er længere fremme og har set sit snit til at udvide forretningen og tjene en ekstra skilling ved at sælge legaltech-løsninger videre til kunderne. Andre har været mere tilbageholdne og har ønsket at lade andre teste produkterne for de værste børnesygdomme.

Et sted midtimellem – omend måske lidt mere til den konservative side – finder man DLA Piper, der ikke selv har udviklet produkter, men har dyppet tåen og prøvet nogle værktøjer af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier