AdvokatWatch

DLA Piper skruer op for legaltech: "Vi er klar til at tage den medicin, som vi prædiker"

Skubbet godt på vej af coronakrisen har advokatfirmaet DLA Piper valgt at øge indsatsen på området legaltech. Det betyder blandt andet, at advokathuset nu jagter den rette profil, der skal stå for at lede legaltech-projekter.

"Hvis man har en ambition om at være et ledende advokatfirma, skal digitalisering og udnyttelse af nye teknologier være højt på dagsordenen," siger Martin Lavesen, ledende partner i DLA Piper. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Legaltech har længe været genstand for stor opmærksomhed og diskussion i den danske advokatbranche. Nogle er længere fremme og har set sit snit til at udvide forretningen og tjene en ekstra skilling ved at sælge legaltech-løsninger videre til kunderne. Andre har været mere tilbageholdne og har ønsket at lade andre teste produkterne for de værste børnesygdomme.

Et sted midtimellem – omend måske lidt mere til den konservative side – finder man DLA Piper, der ikke selv har udviklet produkter, men har dyppet tåen og prøvet nogle værktøjer af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier