DLA Piper rådgiver koncern i opkøb til 110 millioner

Advokater fra DLA Piper har hjulpet sikkerhedskoncernen Securitas med at købe virksomheden Dansk Brandteknik. Handlen har en værdi af 110 mio. kr.
Advokatfirmaet DLA Piper har rådgivet Securitas i forbindelse med opkøbet. | Foto: Google Maps
Advokatfirmaet DLA Piper har rådgivet Securitas i forbindelse med opkøbet. | Foto: Google Maps

Sikkerhedskoncernen Securitas har købt virksomheden Dansk Brandteknik i en handel til 110 mio. kr., skriver erhvervsmediet Finans. Det har ifølge mediet længe været planen at udvide forretningen til at inkludere brand- og sikkerhedsydelser, som Dansk Brandteknik beskæftiger sig med.

Koncernen har i forbindelse med handlen fået juridisk rådgivning af advokaterne Jens Krogh Petersen og Andreas Brasch-Thomsen fra advokatfirmaet DLA Piper, oplyser advokathuset på Linkedin.

Dansk Brandteknik, der beskæftiger 43 medarbejdere, fortsætter som et selvstændigt forretningsben, skriver Finans. Securitas har ikke planer om tilsvarende opkøb fremover, siger Tom Würtz Laursen, adm. direktør i Securitas, til mediet.

"Overordnet har koncernen haft brand som en del af strategien, men det har manglet i Danmark, fordi muligheden for opkøb på området først er opstået nu. At starte op på bar bund og lade området gro fra nul er en svær øvelse, og derfor har vi valgt at vente til den rigtige opkøbsmulighed opstod, så vi kunne gå ind med fuld skala med det samme," siger Tom Würtz Laursen til Finans.

Moalem Weitemeyer bistår amerikansk fond med investering i dansk tech-selskab

Hjulmandkaptain bistår Aalborg-virksomhed med investeringsrunde og fusion

DLA-advokat får beskåret sit millionsalær i flykonkurs

Flere advokatfirmaer involveret i dansk biotekselskabs indtog på børsen i USA 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også