AdvokatWatch

Sønderjysk advokatfirma holder kadencen i coronaår

Judica Advokaterne, der holder til i Sønderjylland, kommer ud af coronaramt 2020 med en øget bruttofortjeneste. Advokaterne forventer heller ikke, at pandemien vil påvirke forretningen mærkbart i 2021.

Judica Advokaterne har kontorer i Sønderborg og Aabenraa. | Foto: Ernst van Norde

I snart et år – hvor corona har været forbundet mere med virussen covid-19 end den mexicanske pilsner, som deler navn med den verdensomspændende pandemi – har flere advokatfirmaer givet udtryk for, at krisen har sendt dem ud på gyngende grund, hvor det har været svært at spå om fremtiden.

Det sønderjyske advokatfirma Judica Advokaterne, der ifølge Advokatnøglen beskæftiger seks advokater, har imidlertid sejlet gennem stormvejret uden mærkbare knubs, skriver advokaterne i nyt regnskab for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier