AdvokatWatch

Nordsjællændere leverer rekordregnskab i coronaår – udvider i Helsingør

Trods udsigt til mere hjemmearbejde i kølvandet på coronakrisen poster advokatfirmaet WTC, der har kontorer i Hillerød og Helsingør, millioner i at udvide og forbedre gemakkerne i havnebyen efter rekordår, hvor opkøb skaffede flere private kunder.

"Det har været et meget besynderligt marked under covid-19," lyder det blandt andet fra Helle Jørgsholm, M&A-advokat og partner i WTC. | Foto: PR WTC

Flere hænder løfter regnskabsbøgerne til nye højder i det nordsjællandske advokatfirma WTC, der kommer ud af coronaåret 2020 med sit hidtil bedste resultat.

"Vi troede jo, at corona ville sætte sig sine spor i travlheden på kontoret, men det har det ikke gjort, og vi har faktisk haft det bedste år til dato," siger Helle Jørgsholm, advokat og partner i WTC, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier