AdvokatWatch

Nordsjællændere leverer rekordregnskab i coronaår – udvider i Helsingør

Trods udsigt til mere hjemmearbejde i kølvandet på coronakrisen poster advokatfirmaet WTC, der har kontorer i Hillerød og Helsingør, millioner i at udvide og forbedre gemakkerne i havnebyen efter rekordår, hvor opkøb skaffede flere private kunder.

"Det har været et meget besynderligt marked under covid-19," lyder det blandt andet fra Helle Jørgsholm, M&A-advokat og partner i WTC. | Foto: PR WTC

Flere hænder løfter regnskabsbøgerne til nye højder i det nordsjællandske advokatfirma WTC, der kommer ud af coronaåret 2020 med sit hidtil bedste resultat.

"Vi troede jo, at corona ville sætte sig sine spor i travlheden på kontoret, men det har det ikke gjort, og vi har faktisk haft det bedste år til dato," siger Helle Jørgsholm, advokat og partner i WTC, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier