AdvokatWatch

Nyt advokatfirma toner frem med fuldt fokus på kønsdiversitet

En lige fordeling af køn skaber en bedre virksomhed, mener partnerne i det nystiftede advokatfirma Capital Law CPH, hvor der også er plads til fuldmægtige. En forretningsmodel baseret udelukkende på seniorfolk er ikke holdbar, lyder det.

Fra venstre ses partnerne i Capital Law CPH, Peter Michael Andersen, Nina Riisgaard Lauritsen og Anne-Mette Beske Nielsen samt advokatfuldmægtig Sabrina Nobest. | Foto: Rikke Falck Larsen

Det nyetablerede advokatfirma Capital Law CPH stævner ud i rådgiverfarvandene med ligestilling som sejl. Det skal bære advokaterne frem i kapsejladsen om de finansielle virksomheders gunst.

"Vi har en grundlæggende holdning om, at det er en vigtig agenda, og vi tror på, at det skaber et bedre firma med bedre balance og dynamik, at man har en lige kønsfordeling hele vejen ned igennem firmaet," siger partner Nina Riisgaard Lauritsen til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier