AdvokatWatch

Accura-advokater går solo: "Vi har en forretningsforståelse, vores konkurrenter ikke har"

To advokater fra Accura har stiftet eget advokatfirma, Capital Law, med fokus på finansiel regulering. Stifterne af Capital Law har hver ti års erfaring fra den finansielle sektor, og denne specialistviden skal være med til at vriste kunderne fra de store advokatfirmaer, siger stifter til AdvokatWatch.

Advokaterne Nina Riisgaard Lauritsen (til højre) og Louise Studstrup Muurholm har stiftet advokatfirmaet Capital Law. | Foto: Rikke Falck Larsen, Photosbyfalck

Advokaterne Nina Riisgaard Lauritsen og Louise Studstrup Muurholm har stiftet advokatfirmaet Capital Lawfirm, der vil fokusere på finansiel regulering. Advokaterne, der begge senest har været ansat i advokatfirmaet Accura, mener, at den stigende og mere komplekse regulering i den finansielle branche kalder på et nyt advokatkontor.

"Vores force er, at vi har siddet ude hos store kapitalforvaltere selv. Det er der ikke mange fra de øvrige advokatkontorer, der nødvendigvis har. Det gør, at vi har en forretningsforståelse, som vores konkurrenter hos de store advokatfirmaer ikke har," siger Louise Studstrup Muurholm til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier