AdvokatWatch

Advokat går i krig med vækstambitioner efter skilsmisse

Det er med en ambition om at fordoble holdet, at Thomas Donatzky udstikker kursen for sit firma Donatzky & Partnere efter bruddet med makker gennem tre år. Luftfart vil stadig være på menukortet, selv om coronakrisen har spændt ben for den satsning.

"Coronakrisen har givet mindre at lave på den front, og vi har ikke nået de vækstmål, vi havde sat os for, på grund af corona," siger Thomas Donatzky om luftfartssatsning. | Foto: PR

Når Thomas Donatzky og resten af tropperne i Donatzky & Partnere indfinder sig på Trelleborggade i Nordhavnen efter bruddet med partner Christian Gangsted-Rasmussen, er det med vilje i lokaler, hvor der er plads til at vokse.

"Jeg ser os være 20 mand inden for et par år, så vi kan byde de større advokatkontorer op til dans inden for vores kerneområder," siger Thomas Donatzky til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier