AdvokatWatch

Politikere bruger konkurrencerapport som ammunition i debat om Kammeradvokaten

Politikere er klar til at gribe Konkurrencerådets anbefalinger i debat om Kammeradvokaten. Hvis der er et politisk ønske om at ændre ordningen, er det en situation, vi må og kan leve med, siger Kammeradvokatens ledende partner.

Managing partner Jens Bødtcher-Hansen fra advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten afventer politisk beslutning om statens indkøb af advokatydelser. | Foto: Nikolai Linares

Torsdag landede den tungt. Den længe ventede rapport fra Konkurrencerådet, der slår det helt klart: Konkurrencen halter i advokatbranchen.

Og i rapporten bliver der også peget på, at der er konkurrenceproblemer i forhold til Kammeradvokaten. Med afsæt i rapporten er statens husadvokat nu igen i vælten på Christiansborg, og på begge sider af den politiske midterlinje er man klar til at se på institutionen, der ligger hos advokatfirmaet Poul Schmith.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier