AdvokatWatch

Advokater rasende over "misvisende" og "fejlagtigt" rapportudkast

Både Danske Advokater og Advokatsamfundet var oppe i det røde felt over udkastet til konkurrenceanalysen af advokatmarkedet, viser høringssvar. Juraprofessor var til gengæld positiv.

Danske Advokater og Advokatsamfundet afgav tilbage i august høringssvar til et udkast til Konkurrencestyrelsens rapport om advokatbranchen. | Foto: Colourbox

Der bliver talt med store ord i de høringssvar, som Danske Advokater og Advokatsamfundet afgav tilbage i august, da et fortroligt udkast til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens rapport om konkurrencen i advokatbranchen blev sendt til en snæver kreds af interessenter.

Høringssvarene er blevet offentliggjort torsdag morgen sammen med den endelige rapport, og her kalder advokatorganisationerne udkastet til analysen for blandt andet "misvisende", "betænkelig" og direkte "fejlagtig".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier