AdvokatWatch

Advokatfirmaer rådgiver på salg af kontordomicil på Københavns Rådhusplads

Ejendommen med tilnavnet The Square, der har været til salg siden efteråret, er solgt til tysk køber. To af landets store advokatfirmaer har været med på hver sin side af handlen på omkring 750 mio. kr.

Ejendommen, der bl.a. rummer adressen Rådhuspladsen 4, rummer 14.000 kvm. Til højre i billedet ses Politikens Hus. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En af Københavns bedst beliggende kontorejendomme, den 14.000 kvm store kontorkarré, der omkranses af Rådhuspladsen, H.C. Andersens Boulevard, Studiestræde og Vester Voldgade, er solgt til en indtil videre hemmelig tysk køber.

Ejendommen har gennem flere måneder været til salg hos Colliers til en pris på omkring 750 mio. kr., hvilket ifølge EjendomsWatchs oplysninger ikke er langt fra købsprisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier