AdvokatWatch

Danske advokatfirmaer rådgiver på milliardhandel med Goldman Sachs

Ejendomsselskab sælger syv projekter på over 70.000 kvm til Goldman Sachs, der har skiftet advokatfirma siden ejendomsinvestering for et år siden.

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs køber syv ejendomsprojekter med tilsammen over 900 boliger. | Foto: David Gray/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, der for et år siden trådte til med nødvendig kapital til Gefion Groups storstilede boligprojekt Rødovre Port, har igen kastet sig over en dansk ejendomstransaktion.

Syv projekter med tilsammen over 900 boliger, som Birch Ejendomme i Silkeborg er udvikler på, har således fået Goldman Sachs som ejer i et partnerskab med Rubik Properties, oplyser den danske ejendoms- og investeringsforvalter i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier