AdvokatWatch

Odense må punge ud til Horten trods heftig kritik i fjernvarmesag

Horten giver ikke afslag i prisen, selvom Odense Kommune er stærkt utilfreds med advokatfirmaets rådgivning i forbindelse med planlagt salg af fjernvarmeselskab.

Odense Kommune har droppet salget af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn, efter Energistyrelsen har meldt ud, at forbrugerne kan have forkøbsret til fjernvarmeselskabet i tilfælde af salg. | Foto: PR / Vattenfall

De omkring 2,2 mio. kr., som Odense Kommune har betalt Horten for rådgivning i ombrust fjernvarmesag, bliver i advokatfirmaets baglomme, skriver TV 2 Fyn.

Horten har rådgivet kommunen i forbindelse med, at kommunen ville sælge Fjernvarme Fyn. Men salget er gået i vasken, og Odense Kommune mener, at Hortens rådgivning har været for dårlig. Derfor ville kommunen have nogle af pengene tilbage, men det er Horten ikke gået med til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier