AdvokatWatch

Konkurrencerapport: Advokatfirmaer tjener væsentligt mere end andre erhverv

Advokatfirmaernes overskudsgrader ligger et godt stykke over andre såkaldte byerhverv, skriver Konkurrencestyrelsen i rapportudkast ifølge Indblik.net. Det skyldes blandt andet særlig advokatregel, som styrelsen vil af med.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har på forhånd afvist at pille ved forbuddet mod klientfiskeri. | Foto: Martin Sylvest

Forbuddet mod såkaldt klientfiskeri svækker konkurrencen og sender advokatfirmaernes overskudsgrader i vejret, skriver Konkurrencestyrelsen i hemmeligt rapportudkast ifølge mediet Indblik.net.

Rapporten, der har været i fortrolig høring, er endnu ikke blevet offentliggjort, men Indblik.net har fået fingrene i udkastet, der viser, at advokatbranchens overskudsgrad i 2017 lå på 19 pct., mens andre byerhverv som tandlæger, revisorer og virksomhedsrådgivning havde en overskudsgrad på 7 pct. i snit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier