AdvokatWatch

Ny Horten-direktør går maskinrummet igennem: "Der er mulighed for at optimere"

Hortens nye direktør gør klar til at ruske op i den gamle virksomhed, og både på interne og eksterne linjer lægger hun op til forandringer. "Det er nok også derfor, man har ansat mig – en lidt anderledes profil," siger direktøren i et interview med AdvokatWatch.

"Selv om advokatbranchen historisk har sneget sig uden om mange agendaer, der rører sig i verden, bliver man fremadrettet nødt til at forholde sig til, hvad man gerne vil bidrage til – også på den større, samfundsmæssige klinge," siger Tine Kaspersen, direktør i Horten. | Foto: PR

Tine Kaspersen er omtrent halvvejs igennem de første 100 dage som ny direktør for advokatvirksomheden Horten. Det betyder, at arbejdet p.t. består i at navigere gennem virksomheden ved at lære klienter, medarbejdere og arbejdsgange at kende.

Men den nye direktør skal snart finde tid til både at give de aktuelle, dagligdags problemstillinger et gennemsyn, og til at tænke de helt store tanker om Hortens fremtidige "plads i verden".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier