AdvokatWatch

Østre Landsret barberer 434.000 kroner af honorar til Britta Nielsen-advokat

Forsvarsadvokaten for Britta Nielsen har fået nedsat sit salær fra 934.608,74 kr. til 500.000 kr. for arbejdet i den opsigtsvækkende svindelsag.

Nima Nabipour fik i foråret en bøde på 40.000 kr. af Advokatnævnet for at have tilsidesat god advokatskik. | Foto: Jens Dresling

Østre Landsret har efter en vurdering valgt at nedsætte forsvarsadvokaten Nima Nabipours salær med 434.608,74 kr. for hans arbejde som forsvarsadvokat for Britta Nielsen, skriver Ekstra Bladet på baggrund af en aktindsigt.

Nima Nabipour har været beskikket advokat for Britta Nielsen siden oktober 2018 og har i løbet af den tid besøgt sin klient 26 gange i Vestre Fængsel, brugt 188 timer på at gennemgå sagens akter, samt brugt tid på fristforlængelser, grundlovsforhør og en række retsdage. Det havde Nabipour ifølge Ekstra Bladet krævet 934.608,74 kr. for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier