AdvokatWatch

DR-program sætter tidligere advokat i forbindelse med karantænedømt revisor

Efter en række møgsager sættes den tidligere Odense-advokat Ole Maare nu i forbindelse med revisor med blakket ry, skriver Fyens Stiftstidende på baggrund af DR-dokumentaren Pengejægerne. Maare afviser kritikken.

Tidligere advokat Ole Maare afviser anklagerne og siger til Fyens Stiftstidende, at han har håndteret opgaven som kurator på normal vis. | Foto: Colourbox

Den konkursramte Odense-advokat Ole Maare sættes nu i forbindelse med den fynske revisor Johnny Hast Hansen, der er idømt i alt otte års konkurskarantæne, skriver Fyens Stiftstidende på baggrund af DR-dokumentaren Pengejægerne.

I 2020 har Maare fem gange været udpeget som kurator i konkursboer, som har haft forbindelse til Johnny Hast Hansen og hans selskab Revisionsfirmaet Danmark. Dokumentaren undersøger ifølge lokalmediet, hvorvidt Ole Maare faktisk har været hyret til at se den anden vej og undlade at lede efter fejl eller svindel i konkursboene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier