AdvokatWatch

AdvokatWatch ønsker godt nytår

Tak for året, der er gået. Vi håber, I vil læse med igen i 2020. Advokatbranchens daglige nyhedsmedie er tilbage med et dagligt nyhedsbrev 2. januar 2020.

Foto: Watch Medier

Kære læser

På vegne af redaktionen på AdvokatWatch ønsker jeg alle godt nytår. Tak for interessen for vores medie i det forløbne år.

I al beskedenhed betragter vi AdvokatWatch som advokatbranchens foretrukne daglige nyhedsmedie. Den position forpligter selvfølgelig. Derfor gør vi os hver dag umage for at give jer de nyheder, som er mest relevante for branchen, men vi er altid åbne for idéer og input til, hvordan vi kan blive endnu bedre til at ramme præcis de nyheder, der er vigtige for jer.

Så tøv ikke med at tage kontakt på mail advokatwatch@advokatwatch.dk.

Der sker en del i advokatbranchen i disse år, og det nye år bliver ikke mindre spændende, end året der er gået. Blandt andet venter de fleste med spænding på den analyse fra Konkurrencerådet, som skal give et billede af konkurrencen på markedet for juridiske ydelser. Analysen og de efterfølgende diskussioner og tiltag er selvfølgelig også noget, vi kommer til at dække tæt på AdvokatWatch.

Vi håber, I vil læse med igen i det nye år. Vores nyheder, portrætter og interviews kan både læses på vores hjemmeside og på vores app.

På hjemmesiden for Watch Medier kan du desuden følge med i, hvad der rører sig i de øvrige brancher, som mediehuset dækker.

Vi er tilbage med vores daglige nyhedsbrev 2. januar 2020.

Rigtig godt nytår.

 

Signe Ferslev
Redaktør

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier