AdvokatWatch

Watch Medier åbner medier i Norge og Tyskland 

Med lancering af medier i både Tyskland og Norge fortsætter Watch Medier de senere års investeringer i erhvervsjournalistikken.

Adm. direktør for Watch Medier, Anders Heering. | Foto: PR / Watch Medier

Godt ni år efter opstarten i Danmark etablerer Watch Medier sig nu uden for landets grænser – nærmere bestemt i Tyskland og Norge.

I første omgang lanceres i løbet af foråret lokale udgaver af FinansWatch produceret af lokale redaktioner med base i henholdsvis Frankfurt og Oslo. På sigt er planen at udvide til andre brancher og markeder.

"Vores succes i Danmark har bekræftet os i, at der er et behov for uafhængig, kritisk og fair finansjournalistik med fokus på substansen. Vi er nu klar til at lancere vores koncept uden for landets grænser," siger adm. direktør for Watch Medier, Anders Heering, der ikke lægger skjul på, at de internationale ambitioner er store.

Erfarne kræfter

Han har da også hentet erfarne kræfter ind til at starte de to nye medier op. I Tyskland er 50-årige Erhard Krasny ansat som chefredaktør for den tyske udgave af FinansWatch, der kommer til at hedde FinanzBusiness og vil have fokus på den store tyske banksektor. Erhard Krasny kommer fra en stilling som leder af Bloombergs tysksprogede redaktion. Som medredaktør får han Archibald Preuschat, der er hentet fra en stilling som redaktør på Börsen Zeitung og har lang erfaring fra Wall Street Journal og Dow Jones’ nyhedstjeneste.

I Norge står 45-årige Magnus Eidem i spidsen for FinansWatch, der ligesom i Danmark stiller skarpt på virksomheder og personer i finanssektoren, herunder bank, forsikring og pension. Magnus Eidem har mange års erfaring fra Dagens Næringliv og får selskab af 30-årige John Seljehaug, der er ansat som medredaktør og kommer fra Finansavisen.

Striber af lanceringer

Watch Medier har over de seneste år lanceret en række nye abonnementsfinansierede danske erhvervsmedier og samtidig investeret yderligere i de eksisterende medier. Og investeringen i den danske forretning stopper ikke her.

"Etableringen af FinansWatch i Norge og Tyskland er en del af vores internationale strategi, men betyder ikke, at vi fjerner fokus fra vores danske kerneforretning. Tværtimod vil vi fortsætte med at investere i vores danske medier, som vi har gjort, siden vi startede," siger Anders Heering.

Mediehuset udgiver i dag 13 nichemedier om de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv og har på få år opbygget en af landets største erhvervsredaktioner med mere end 65 skrivende journalister. De får nu selskab af redaktioner i både Frankfurt og Oslo.

AdvokatWatch får nyt søstermedie om cleantech-industrien

AdvokatWatch får nyt søstermedie

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier