AdvokatWatch

Advokat offer i bedragerisag: Franarret millioner

En yngre kvinde er tiltalt for at bedrage blandt andre en københavnsk advokat for millioner. Advokaten var ifølge anklageren nær blevet franarret 48 millioner fra private depoter. 

Foto: Linda Johansen

En københavnsk advokat er endt midt i en spektakulær bedragerisag, som er i gang i Københavns Byret.

Ifølge Berlingske er en advokat blevet franarret flere millioner kroner af en kvinde, og er dermed det største offer i en række bedragerisager, kvinden angiveligt står bag. 

Kvinden har under retssagen i Københavns Byret forklaret, at advokaten har hjulpet hende "rigtigt meget" i forbindelse med en sigtelse. Ifølge anklageren afværgede advokaten først i sidste øjeblik, at kvinden "løb med 48 millioner kroner fra hans private depoter". 

Ifølge kvindens forsvarer - i skikkelse af forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen - havde kvinden og advokaten "ikke et almindeligt advokat-klient forhold."

Der resterer 15 retsdage, som skal bruges på striden om advokatens millioner. Dommen forventes at falde i december. Flere af sagens hovedpersoner er underlagt navneforbud.

Bedragerisag til 420 millioner går ind i afsluttende fase 

Harlang-konkurs lukker med stort millionminus

Bedrageridømt direktør skifter advokat inden ankesag 

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier