AdvokatWatch

Advokater i fare for at komme i lommen på rockere og andre bander

Branchen selv mistænker forsvarsadvokater for at fiske klienter i landets arresthuse og for at være afhængige af bandernes penge. To af de meste kendte advokater kender problemerne, men ser ikke sig selv som en del af dem.

Mette Grith Stage har i den seneste uge været i diskussion med Odenses Borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), for hendes arbejde for banden "Black Army". | Foto: Stage Advokatfirma PR

De klæder sig pænt, forsvarsadvokaterne, når de møder i retten. De smiler til kollegaer, klienter, tilhørere og til anklageren og dommeren, og de siger pænt farvel, når retsdagen er omme. Men under skjorteærmerne gemmer der sig i mange tilfælde rundsave på albuerne, og de metoder, advokaterne bruger, er ikke altid lige fine i kanten.

Det fremgår af en ny rapport, som advokaternes egen organisation og kontrolinstans, Advokatsamfundet, netop har udgivet. Der blev taget initiativ til undersøgelsen i 2017, mens forsvarsadvokaternes gøren og laden var til stor debat. Og den har sådan set været det siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier