AdvokatWatch

AdvokatWatch ønsker godt nytår

Med over 1700 artikler publiceret siden lanceringen i januar, er advokatbranchens daglige nyhedsmedie tilbage med sit nyhedsbrev 2. januar 2019.

Foto: PR/Watch Medier

Kære læser

På vegne af redaktionen på AdvokatWatch vil jeg ønske godt nytår og sige tak for interessen for vores medie i det forløbne år.

Siden lanceringen i januar, hvor justitsminister Søren Pape Poulsen trykkede på knappen, der sendte AdvokatWatch i luften, har vi bestræbt os på at blive advokatbranchens foretrukne daglige nyhedsmedie.

Vi kan se på tallene, at det i høj grad er lykkedes.

Men redaktionen er altid åben for input, forslag og ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Så tøv ikke med at tage kontakt på mail: advokatwatch@advokatwatch.dk.

Husk at vores nyheder, interviews og portrætter også kan læses på vores app, og at vores hjemmeside løbende opdateres med nyheder.

Og på hjemmesiden for Watch Medier kan du desuden følge med i, hvad der rører sig i de øvrige, foreløbigt 11 brancher, som mediehuset dækker.

AdvokatWatch er tilbage med sit daglige nyhedsbrev 2. januar 2019.

Rigtig godt nytår.

 

Jørgen Bendsen
Fungerende redaktør

Foto: PR
Foto: PR
 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier