AdvokatWatch

AdvokatWatch ønsker glædelig jul

Med over 1700 artikler publiceret siden lanceringen i januar, er advokatbranchens daglige nyhedsmedie tilbage med sit nyhedsbrev 27. december.

Kære læser

På vegne af redaktionen på AdvokatWatch vil jeg ønske glædelig jul og sige tak for interessen for vores medie i det forløbne år.

Siden lanceringen i januar, hvor justitsminister Søren Pape Poulsen trykkede på knappen, der sendte AdvokatWatch i luften, har vi bestræbt os på at blive advokatbranchens foretrukne daglige nyhedsmedie.

Vi kan se på tallene, at det i høj grad er lykkedes.

Men redaktionen er altid åben for input, forslag og ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Så tøv ikke med at tage kontakt på mail: advokatwatch@advokatwatch.dk.

Husk at vores nyheder, interviews og portrætter også kan læses på vores app, og at vores hjemmeside løbende opdateres med nyheder.

Og på hjemmesiden for Watch Medier kan du desuden følge med i, hvad der rører sig i de øvrige, foreløbigt 11 brancher, som mediehuset dækker.

AdvokatWatch er tilbage med sit daglige nyhedsbrev 27. december.

Rigtig god jul.

 

Jørgen Bendsen
Fungerende redaktør

Foto: PR
Foto: PR
 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier