AdvokatWatch

Bruun & Hjejle forventer ikke vækst i 2020: "Alt er meget usikkert"

Selv om advokatfirmaet Bruun & Hjejle er ramt på sin kerneforretning – transaktioner inden for M&A og fast ejendom – er der andre områder, som fortsat trives, lyder det fra firmaets ledende partner. For 2020 forventer advokatchefen dog ikke vækst.

"Vi tror ikke, der kommer en egentlig vækst i år, men hvis vi kan holde det på plus-minus det løse, der hvor vi er, så vil vi være meget tilfredse," siger Karsten Kristoffersen, managing partner i Bruun & Hjejle. | Foto: PR

Coronakrisen har sløret fremtidsudsigterne for 2020 for samtlige advokatfirmaer, og selv om det danske samfund lige så langsomt begynder at åbne igen, tør man heller ikke spå om fremtiden hos Bruun & Hjejle.

"Alt er meget usikkert, hvilket vi jo også ser, når store børsnoterede virksomheder melder ud, at de ikke guider for året, fordi usikkerheden er for stor. Den usikkerhed har vi selvfølgelig også. Det er jo ikke sådan, når man driver advokatvirksomhed, at man har en pipeline, der er meget lang," siger Karsten Kristoffersen, managing partner hos Bruun & Hjejle, i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier