AdvokatWatch

Bruun & Hjejle forventer ikke vækst i 2020: "Alt er meget usikkert"

Selv om advokatfirmaet Bruun & Hjejle er ramt på sin kerneforretning – transaktioner inden for M&A og fast ejendom – er der andre områder, som fortsat trives, lyder det fra firmaets ledende partner. For 2020 forventer advokatchefen dog ikke vækst.

"Vi tror ikke, der kommer en egentlig vækst i år, men hvis vi kan holde det på plus-minus det løse, der hvor vi er, så vil vi være meget tilfredse," siger Karsten Kristoffersen, managing partner i Bruun & Hjejle. | Foto: PR

Coronakrisen har sløret fremtidsudsigterne for 2020 for samtlige advokatfirmaer, og selv om det danske samfund lige så langsomt begynder at åbne igen, tør man heller ikke spå om fremtiden hos Bruun & Hjejle.

"Alt er meget usikkert, hvilket vi jo også ser, når store børsnoterede virksomheder melder ud, at de ikke guider for året, fordi usikkerheden er for stor. Den usikkerhed har vi selvfølgelig også. Det er jo ikke sådan, når man driver advokatvirksomhed, at man har en pipeline, der er meget lang," siger Karsten Kristoffersen, managing partner hos Bruun & Hjejle, i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier