AdvokatWatch

Formanden for Folketingets retsudvalg vil have mere fart på domstolene

Det går for langsomt med at afvikle bunken af sager, der venter på at komme igennem retssystemet, mener formanden for retsudvalget. I sidste uge kørte retterne på omkring 65 pct. af den normale kapacitet.

Formanden for Folketingets retsudvalg, Preben Bang Henriksen (V), vil have flere sager igennem retssystremet. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Domstolene skal gøre mere for at få flere sager igennem systemet til trods for de restriktive coronaretningslinjer, mener formanden for Folketingets retsudvalg, Preben Bang Henriksen (V), ifølge Berlingske.

I forhold til samme uge sidste år kørte domstolene i sidste med 66 pct. kraft i straffesager og 65 pct. i civilsager, og der er ifølge formanden, der også er advokat, for lidt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier