AdvokatWatch

Coronakrisen rundbarberer konsulentbranchen

En rundspørge fra Dansk Erhverv viser, at rådgivningsindustriens omsætning dykker kraftigt under coronakrisen. Det bedste, konsulentfirmaerne håber på, er en ketchupeffekt på et eller andet tidspunkt.

"Vi skærer ganske enkelt i disse tider så meget som muligt væk af konsulentydelser og professionelle services og har en meget nådesløs tilgang til det," sagde Carlsbergs finansdirektør Heine Dalsgaard ved en telekonference i sidste uge. | Foto: Jens Dresling

Rådgiverbranchen er en af de mest pressede i dansk erhvervsliv under coronakrisen, og mange har krævet en stor lønnedgang og nogle steder fyringer.

En ny analyse fra Dansk Erhverv viser, at to ud af tre virksomheder har set et fald i omsætningen. I gennemsnit er omkring en tredjedel af hele branchens omsætning forsvundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier