AdvokatWatch

Advokater siver tilbage på kontorerne – men normale tilstande har lange udsigter

Flere medarbejdere er begyndt at vende tilbage til deres skriveborde rundt om i advokatfirmaerne, viser en rundspørge, AdvokatWatch har lavet. Men vandringen tilbage mod normaltilstande sker med museskridt.

Anders Stubbe Arndal, ledende partner i Kromann Reumert (øverst tv), Martin André Dittmer, ledende partner i Gorrissen Federspiel (øverst th), Jens Bødtcher-Hansen, ledende partner hos Kammeradvokaten (nederst tv), Helle Lehmann Staun, driftsdirektør i Bruun & Hjejle (nederst th). | Foto: PR/Nikolai Linares

Der begynder at være en smule mere liv på advokatkontorerne rundt om i landet, efter de har ligget stort set øde hen, siden statsminister Mette Frederiksen (S) for godt en måned siden lukkede landet.

Men genåbningen foregår meget forsigtigt, viser en rundspørge blandt en række af de største advokatfirmaer, som AdvokatWatch har lavet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier