AdvokatWatch

Regeringen åbner for lønkompensation: "I dette buldrende coronamørke er det et meget stort lysglimt"

Erhvervsstyrelsen forventer at åbne for ansøgninger om lønkompensation onsdag, som blandt andet kan hjælpe mange især mindre advokatfirmaer. Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard mener, at antallet af fyringer havde været markant højere uden ordningen.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard fremhævede på et pressemøde tirsdag bl.a. SAS og Bestseller for at gøre brug af ordningen om lønkompensation. | Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

"I dette buldrende coronamørke er det et meget stort lysglimt, at virksomheder melder offentligt ud, at de vil bruge lønkompensation."

Sådan lød det fra beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard på et pressemøde i Københavns Lufthavn tirsdag morgen, hvor han opfordrede virksomheder og medarbejdere i hele landet om at gå i dialog for at undgå fyringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier