AdvokatWatch

Medlemmer vil have Danske Advokater til at påtage sig "kerneopgave"

Dansk Erhverv har opfordret til et opgør med statens særaftale med Kammeradvokaten, men Danske Advokater mener, at der er "god konkurrence" på advokatmarkedet. Advokatfirmaer frygter, at kammeradvokatordningen bliver brugt som brækjern.

"Danske Advokaters synspunkt er, at advokatbranchen generelt er en branche, hvor der er stor konkurrence," siger adm. direktør i organisationen, Paul Mollerup. | Foto: Anne Bæk / Ritzau Scanpix

I lang tid har kritiske røster påpeget, at kammeradvokatordningen skaber urimelige konkurrencefordele på det offentlige og private advokatmarked. Senest har Dansk Erhverv med henvisning til fri konkurrence opfordret til et opgør med ordningen.

Men spørger man Paul Mollerup, som er direktør i brancheforeningen Danske Advokater, er der "stor konkurrence" på det danske advokatmarked. Han køber ikke præmissen om ulige konkurrence på advokatmarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier