AdvokatWatch

Norsk advokatfirma køber licensrettigheder af Kammeradvokaten

Kammeradvokaten har fået hul igennem til det norske marked med digital platform. Det er en del af en større strategi om at tjene penge på digitale værktøjer.

Foto: Jens Dresling

Det norske advokatfirma Kvale har købt licensrettighederne til Kammeradvokatens digitale platform Fristberegneren.

Det fremgår af Kammeradvokatens hjemmeside.

Værktøjet hjælper brugeren med at give svar på, hvilke minimumsfrister der gælder i et konkret tilbud, og blev lanceret i 2015. Med den norske aftale har advokatfirmaet Poul Schmith taget et vigtigt skridt i en digital strategi. 

Advokatfirmaet Poul Schmith har gennem flere år arbejdet på at udvikle nye digitale platforme, blandt andet for at stå på andre ben end debiterbare timer.

"Hvis du kan lave et produkt, som du kan licensere, som vi har gjort, så tjener du penge, når du sover. Det er smart," har Tomas Ilsøe Andersen, managing parter hos Kammeradvokaten, tidligere sagt til AdvokatWatch.

Kvale har købt Fristberegneren som en såkaldt white label-løsning, som indebærer, at advokatfirmaet kan bruge den digitale platform til klienter på fristberegneren.no.

Kammeradvokaten vil tjene penge, mens advokaterne sover: Lancerer digitalt værktøj på nye markeder 

Fristberegnerens far ser internationalt gennembrud i 2019 

Topchef hos Kammeradvokaten: "Hvis data er det nye guld, så er dataetik essentiel" 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier