AdvokatWatch

Advokatnævnet sparer tid og ressourcer med mediation

Advokatnævnet vil løse flere konflikter, inden de bliver til egentlige sager, som kræver tid og ressourcer. Som udgangspunkt gælder det kun klager om salær, der i ca. tre ud af fire tilfælde siden foråret 2015 er blevet løst ved mediation.

I udvalgte klagesager får parterne tilbud om mægling og mediation i Advokatnævnet. | Foto: Celina Dahl / Ritzau Scanpix

Mediation er blevet en fast ordning i Advokatnævnet for at løse konflikter, inden de bliver til egentlige sager, som nævnet skal tage stilling til. Det sparer både tid og ressourcer.

"Det nedbringer sagsbehandlingstiden, og tid er jo penge. Vi bruger selvfølgelig nogle ressourcer på mæglingen, men sagerne er kortere tid i systemet, og det gavner også parterne, der kan få en hurtigere løsning i stedet for at have en klagesag hængende over hovedet i månedsvis," siger Mette Green van de Ven, sekretariatschef i Advokatnævnet, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier