AdvokatWatch

Markedet for skibsbrændstof gør klar til juridiske slagsmål efter 2020

Nye typer skibsbrændstof vil udløse flere juridiske slagsmål, lyder forventningen i bunkerbranchen. Derfor opmander flere selskaber med advokater og folk med tung teknisk erfaring. Et af dem er danske Bunker Holding.

"Antallet af claims, misforståelser og tvivlssituationer vil blive øget på den korte bane, fordi ingen rigtig ved, hvordan de her nye produkter opfører sig," siger Keld Demant, adm. direktør i Bunker Holding. | Foto: PR / Bunker Holding

Et af verdens største bunkerselskaber, danske Bunker Holding, forbereder sig på en byge af juridiske slagsmål, når de nye lavsvovlholdige brændstoffer rammer markedet i 2020.

Bunker Holding, som står bag Dan-Bunkering og Bunker One, har derfor opmandet sin juridiske afdeling for at tackle de jurdiske slagsmål, som bunkerselskabet forventer, når verdensflåden fremover skal sejle på helt nye brændstoffer, som måske opfører sig på uforudsete måder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier