AdvokatWatch

Retshjælpen udvider på Fyn

Et hold af jurastuderende kommer til at stå bag en ny afdeling af Retshjælpen Fyn med to kontorer i Svendborg.

Bedre mulighed for gratis retshjælp får nu Retshjælpen Fyn til at åbne en ny afdeling med to nye kontorer i Svendborg. Ifølge Fyns Amts Avis bliver afdelingen opført med midler fra Civilstyrelsen.

Afdelingsleder bliver jurist Anders Sandvig, der tidligere har været tilknyttet Retshjælpen i Odense. Med sig tager han et hold af jurastuderende.

"For de studerende er det er en rigtig god måde at få praktisk erfaring på. De kommer til at følge sagerne helt fra den allerførste kontakt med klienten til måske en retssag, hvis det ender der. De følger deres egne sager helt til dørs, og det synes de er spændende, og så er det også lærerigt," siger Anders Sandvig til Fyns Amts Avis.

Rådgivningen kommer i første omgang til at foregå tre gange om ugen inden for alle typer af sager undtagen erhversret og strafferet.

Lejernes Frie Retshjælp modtager pris på 100.000 kroner

Advokatrådet vil styrke borgeres position i slagsmål med staten

Jurastuderende udvikler talenter i sin retshjælp til danske lejere 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier