AdvokatWatch

Djøf bakker op om faglige aktiviteter i ferien for studerende

Hos Djøf er der ingen panderynker over, at jurastuderende bruger dele af deres sommerferie på et advokatkontor. Derimod bakker fagforeningen op om faglige aktiviteter i ferien.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Det kan være en rigtig god investering for jurastuderende at afsætte dele af sommerferien til at være på et advokatkontor. Sådan lyder det fra fagforeningen Djøf, hvor Christine Stemann Johansen, chefkonsulent i Djøfs rådgivningscenter, peger på, at et forløb som eksempelvis sommerfuldmægtig åbner op for nogle karrieremuligheder.

”Det giver en mulighed for at prøve kræfter med advokatbranchen. Andre oplever også at blive ansat som stud.jur efterfølgende. Så sådan et ophold kan også åbne op for, at man rent faktisk bliver tilbudt et job,” siger Christine Stemann Johansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier