AdvokatWatch

Konkurrenter om DLA Piper-satsning: Dampen er gået af cannabis-ballonen

Både Gorrissen Federspiel og Hjulmandkaptain har cannabis-klienter, men holder igen med at satse på området. Markedspotentialet bliver ikke indfriet, før de regulatoriske rammer er til stede på EU-plan, lyder det fra Gorrissen-partner, efter DLA Piper har kastet sig ind i et cannabis-sats.

"Vi er ikke blevet kimet ned af folk, der vil gå i gang med det, selv om vi sidder rigtig meget med landbrug," siger Søren Nørgaard Sørensen, partner i Hjulmandkaptain. | Foto: Christian Lykking/ERH

DLA Piper har lanceret en global indsats på at rådgive klienter inden for cannabis-området. I Danmark har advokat og partner Ulrik Bangsbo Hansen samlet en håndfuld jurister i en tværfaglig afdeling, der skal arbejde for at give DLA Piper en god markedsandel på cannabis-området.

Og der er store forhåbninger hos advokatfirmaet til det nye rådgivningsområde, som bliver spået en lys fremtid, som AdvokatWatch beskrev torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier