AdvokatWatch

Udbrydere fra Kammeradvokaten ser vækstmuligheder i juridisk niche

Lene Damkjær Christensen og Casper Lauritzen vil opbygge et nichekontor med flere specialister inden for arbejds- og ansættelsesret. Det fortæller de i et interview med AdvokatWatch efter deres exit fra Kammeradvokaten, som blandt andet skyldes, at de i "nogle tilfælde har set anderledes på tingene".

Lene Damkjær Christensen, 52 år, og Casper Lauritzen, 38 år, har stiftet deres eget advokatfirma Damkjær Lauritzen, som på sigt skal vokse med flere ansatte. | Foto: Tue Fiig / Panorama Fotostudie

Efter tre års tæt makkerskab hos Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, fortsætter advokaterne Lene Damkjær Christensen og Casper Lauritzen parløbet i eget regi, hvor de selv kan udstikke kursen.

Med i alt 30 års erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret i bagagen er målet at opbygge et nichekontor med flere specialister inden for området, fortæller de i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier