AdvokatWatch

Udbrydere fra Kammeradvokaten ser vækstmuligheder i juridisk niche

Lene Damkjær Christensen og Casper Lauritzen vil opbygge et nichekontor med flere specialister inden for arbejds- og ansættelsesret. Det fortæller de i et interview med AdvokatWatch efter deres exit fra Kammeradvokaten, som blandt andet skyldes, at de i "nogle tilfælde har set anderledes på tingene".

Lene Damkjær Christensen, 52 år, og Casper Lauritzen, 38 år, har stiftet deres eget advokatfirma Damkjær Lauritzen, som på sigt skal vokse med flere ansatte. | Foto: Tue Fiig / Panorama Fotostudie

Efter tre års tæt makkerskab hos Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, fortsætter advokaterne Lene Damkjær Christensen og Casper Lauritzen parløbet i eget regi, hvor de selv kan udstikke kursen.

Med i alt 30 års erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret i bagagen er målet at opbygge et nichekontor med flere specialister inden for området, fortæller de i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier