AdvokatWatch

Plesner-formand ser frem til større krav til juridiske rådgivere

Der bliver i stigende grad stillet større krav til juridisk rådgivning, og det gør advokater mere relevante, mener Plesners bestyrelsesformand, Thomas Holst Laursen.

Plesners bestyrelsesformand, Thomas Holst Laursen | Foto: PR

Hvad var den vigtigste milepæl for jeres advokatfirma i 2019, og hvordan nåede I den?

"Vi er glade og stolte over at have optaget seks yderligere nye partnere i vores ejerkreds fra 2020. De seks partnere dækker områderne inden for fondsret, selskabsret, litigation, banking & finance og M&A og er i tillæg til vores to nye partnere, der styrker vores platform inden for fast ejendoms-transaktioner. Alle otte nye partnere har en profil og en baggrund, der støtter vores ambition om at hjælpe vores kunder med deres vigtigste og mest komplekse sager."

Hvad var den vigtigste begivenhed for advokatbranchen i 2019?

"Legaltech er gået fra at være noget, vi taler om, til at være noget vi gør. Det er for alvor blevet en integreret del af forretningen, hvor advokatkontorerne arbejder med nye digitale løsninger til at give klienterne en endnu bedre rådgivning. I vores firma eksisterer der nu digitalisering inden for persondata, fast ejendom, insolvens, og vi har flere løsninger på vej i 2020."

"Digitaliseringen har ikke skabt større afstand til klienterne – tværtimod. Plesner og flere andre i branchen har nu en række digitale værktøjer, der kan hjælpe klienterne helt ude på deres egne skriveborde med at optimere de juridiske opgaver. Samtidig er der en tæt dialog med klienterne om, hvordan man som jurist i den enkelte virksomhed bedst går hands-on på de mange nye legaltech-løsninger."

Hvad bliver den vigtigste begivenhed for advokatbranchen i 2020?

"Vi oplever i disse år et stigende ønske om en rådgivning, der ikke bare er juridisk på allerhøjeste niveau. Oven på den juridiske ekspertise skal advokater både kunne levere en langsigtet strategisk og kommerciel rådgivning og samtidig give klienten klare og konkrete anbefalinger til den rigtige løsning. Dette har været et krav hos de største klienter i en årrække, men i takt med den stadig mere komplekse regulering vil advokatbranchen i 2020 mere bredt opleve større krav til rådgivningen. Det er en udfordring, vi imødeser med stor glæde, da det gør advokatbranchen mere relevant."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier