AdvokatWatch

Bech-Bruun-formand om årets digitale projekter: "Vi nåede vores målsætning"

En række af de tunge bestyrelsesformænd i landets største advokatfirmaer giver over for AdvokatWatch deres bud på, hvad den vigtigste milepæl for deres firma var i året, der gik. Læs også, hvad de forventer af året, der kommer. Vi lægger ud med Bech-Bruuns formand, Jacob Hjortshøj.

Bech-Bruun-formand, Jacob Hjortshøj | Foto: PR

Hvad var den vigtigste milepæl for jeres advokatfirma i 2019, og hvordan nåede I den?

"En af de vigtigste strategiske målsætninger for 2019 var for alvor at sætte gang i den del af vores digitale satsning, der er vendt direkte mod markedet, gennem lanceringen af nye og relevante digitale ydelser. Tidligere tiltag har bl.a. bestået i etableringen af softwarevirksomheden Pactius, som leverer contract management og GDPR-systemer. I år har vi oprettet afdelingen Legal Tech Innovation samt legaltech-virksomheden .legal. Sidstnævnte markerer det mest ambitiøse skud på stammen i vores digitale strategi, som bl.a. har fokus på co-creation med vores klienter."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier