AdvokatWatch

Revisorer og advokater flytter i nyt domicil i Odense

Pensionsselskabet PFA bygger ny erhvervsejendom i Odense, og når kontorbygningen står klar i 2021 får både Focus Advokater og EY adresse der.

Jesper Hauschildt, direktør og partner i Focus Advokater | Foto: Focus Advokater/PR

Focus Advokater og EY i Odense rykker fra deres nuværende kontorer ind i spritnye erhvervslokaler, som efter planen står klar i 2021.

Det skriver Fyens.dk.

Det er pensionsselskabet PFA, som står bag opførelsen af to kontorbygninger på sammenlagt 17.000 kvadratmeter. Der bliver plads til i alt 600-700 ansatte i den største af de to kontorbygninger, og de to første lejere er altså Focus Advokater og revisionsselskabet EY.

Det er ikke nyt for Focus Advokater og EY, at de to firmaer skal arbejde under samme tag. De har siden 2005 haft kontorer i samme bygning på Odense Havn.

Ifølge Fyens.dk får både Focus Advokater og EY en bedre økonomi som lejere i det nye byggeri, som de har været med til at udvikle sammen med PFA og det lokale entreprenørfirma H. Skjøde Knudsen, der skal stå for opførelsen.

Ret & Råd Fyn opgiver kontorer i provinsen for at overleve

Focus Advokater fortsætter væksten

Focus Advokater bistår i trecifret millionhandel med international investor 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier