AdvokatWatch

Ærlig arvtager af Kirk Larsen & Ascanius: Vores vækst har haft sin pris

Det har kostet på de indre linjer, at advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius på omkring ti år har fordoblet medarbejderstaben. Vi har forladt muligheden for at kende hinanden rigtig godt, siger managing partner Peter Kirk Larsen, der har overtaget det firma, hans far stiftede i 1973. Første opgave var at gøre sekretærer til en profitabel del af firmaet.

Peter Kirk Larsen har været managing partner siden 2008. | Foto: Steen Brogaard

Peter Kirk Larsen lægger ikke skjul på, at advokatvirksomheden Kirk Larsen & Ascanius med hovedkontor i Esbjerg har været igennem mange forandringer, siden han overtog forretningen fra faderen, Sten Kirk Larsen, der stiftede firmaet i 1973.

Peter Kirk Larsen blev ansat i 1998, optaget i partnerkredsen i 1999 og blev managing partner og direktør i 2008. Under hans ledelse er advokathuset gået fra at være en mindre, familiedrevet virksomhed til at fordoble medarbejderstaben og tilføje et kontor i København. Derudover er bruttofortjenesten øget fra 65 mio. kr. i 2011 til 112 mio. kr. i 2018, viser de offentliggjorte regnskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier